Therapeuten en Begeleiders

Therapeuten en BegeleidersHSP-Begeleiding - Reiki - Bewustwording - Renate Korthof


Persoonlijk

ConSense is in 2003 opgezet door Renate Korthof (geb.1956, Oostenrijk) met het doel om voornamelijk hoog sensitieve mensen te begeleiden.

Na 25 jaar onderwijs (muziek en Engels) in Oostenrijk voelde ik een innerlijke behoefte om mensen op een andere manier te begeleiden. Op mijn zoektocht om het hooggevoelig- en anders zijn te kunnen verklaren kwam ik Reiki tegen, wat een kanteling in mijn leven betekende. Het was mijn wake up-call om meer te gaan leven vanuit mijn hart i.p.v. puur vanuit mijn verstand. Er volgden de drie jaar durende opleiding tot Reiki master en tot NLP practitioner (gedeeltelijk in Canada). Voelen, intuitie en de wens om anderen te begeleiden kwamen naar voren. Later volgden cursussen in “Touch for Health”, Silver Mind Control, EFT en Quantum Touch.
In Nederland (sinds augustus 2001) voelde de specialisatie als HSP-Begeleider (certificaat EszenzZ-Centre) als logische volgende stap.

 
Visie


Ik word geinspireerd door mijn eigen ervaringen als hoog sensitief iemand,voornamelijk door
de veranderingen door Reiki,door Een Cursus in Wonderen, boeddhistische zienswijzen en steeds meer de Advaita.

In mijn praktijk staat de unieke persoonlijkheid van elk mens in het middelpunt. Er is geen verdeling in goed en fout, alles mag er zijn zoals het is. Ik benader mensen zoals ik zelf graag gezien wil worden: holistisch,als een geheel.

Een belangrijk doel van ConSense is het vinden van een harmonieus evenwicht van alle aspecten van je ZIJN. Er wordt daarbij geen nieuwe afhankelijkheid gecreëerd maar juist de eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd.

 
Lidmaatschap

Ik ben lid van Reiki Ryoho onder lidnummer: 2009 -31-100-M

www.reikiryoho.com ( RM-list op alfabet )

 
Life for Life project


Ik neem deel aan het Life for Life project.
Meer informatie via: 020-7866366.