Therapeuten en Begeleiders

Therapeuten en BegeleidersLouky de Lange - Praktijk voor orthopedagogiek en psychologie - diagnostiek en begeleiding - Unique Quantum Healing


Persoonlijk


In 1998 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog met als specialisatie psychosociale problemen. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een zelfstandig gevestigd orthopedagoog / gz-psycholoog, daarna bij het Riagg en binnen het speciaal onderwijs. Sinds 1 januari 2008 heb ik een eigen praktijk. Ik werk zowel met kinderen als met volwassenen. Binnen de praktijk verricht ik diagnostiek en behandeling.

 
Visie

Een mens is zoveel meer
Binnen de praktijk wordt ervan uitgegaan dat alles met alles samenhangt. Dit wordt wel het holistische principe genoemd. Het holisme (holo) is van oorsprong een voor de biologie opgestelde leer ter verklaring van het leven. De nadruk wordt daarbij gelegd op de totaliteit, de onderlinge samenhang en de samenwerking van de delen en van de processen. Het geheel is eerder en meer dan de som der delen. We willen een mens niet beperken tot zijn bijzondere/afwijkende kwaliteit. De mens is niet gelijk aan zijn klacht (hoofd-/buikpijn) of stoornis (ADHD-‘er, depressief), maar ondervindt in het dagelijks leven beperkingen. Een mens is zoveel meer!

Samenwerken
Vanuit de overtuiging dat alles met elkaar samenhangt wordt een verband gezien tussen geestelijke- en lichamelijke klachten. Om de mens als geheel te kunnen helpen wordt samengewerkt met artsen, klinisch psychologen, psychologen, psychotherapeuten, fysio- en manueeltherapeuten, logopedisten, psychomotore therapeuten, scholen, osteopathen, natuurgeneeskundigen, homeopathen en familieopstellers.

 
Opleiding(en)

Universitaire opleiding orthopedagogiek met als afstudeerrichting psychosociale problemen.
Opleiding tot GZ-psycholoog.
Opleiding tot kwantum psycholoog.
Opleiding tot Cogmed coach.
Opleiding tot Genome Healing Practitioner

 
Lidmaatschap

Als GZ-psycholoog ben ik aangesloten bij het NIP.
Voor de specialistische GGZ ben ik aangesloten bij 1NP. Deze organisatie is onderdeel van de Parnassia Groep. www.1np.nl

 
Unique Quantum Healing

Net terug uit Australie waar ik een geweldige cursus heb gevolgd. Hiermee wordt gewerkt aan harmonie en eenheid in het zelf. Door naar binnen te gaan, kunnen we vele negatieve emoties ontdekken waar we ons niet bewust van waren. Het doel is om onszelf te kennen en van onszelf te houden, want dat is wat we komen doen op aarde. We werken vanuit de perfecte blueprint.

De behandeling is gericht op
- Het herstellen van organen en lichaamssystemen (b.v. zenuwstelsel)
- Het herstellen van de eerste cel
- Het ontladen van trauma’s zonder dat je ze hoeft her te beleven
- Werken met DNA, chromosomen, telomeren
- Werken met stam cellen om te zien hoe negatieve patronen vanuit je voorouders zijn doorgegeven en deze te ontladen
- Helpen van je kinderen en kleinkinderen door het doorbreken van patronen die zijn overgeërfd.

Meer informatie op Unique Quantum Healing - www.uqhealing.com.
Louky de Lange - 06-33138219