Therapeuten en Begeleiders

Therapeuten en BegeleidersPaul Duinker Kinder- en jeugdtherapie van 4 tot 21 jaar en Intergrale psychosociale therapie voor iedereen van 22 tot 80 Jaar.


Persoonlijk

Mijn naam is Paul Duinker en ben woonachtig in Zoetermeer waar ik tevens praktiseer.
Ik ben sinds 1980 werkzaam binnen de gezondheidszorg. Afgelopen jaren heb ik binnen verschillende zorginstellingen ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten die problemen hadden op emotioneel-, sociaal- en op psychisch gebied.
Ik ben opgeleid tot Psychiatrische Verpleegkundige en Sociaal Pedagogische Hulpverlener (SPH-er).
Daarnaast heb ik de opleidingen kinder- en jeugdtherapeut en hypnotherapeut gevolgd.
Door mijn werk als verpleegkundige heb ik kunnen werken met mensen met verschillende psychiatrische ziektebeelden zoals, depressie, dementie en schizofrenie. Als SPH-er heb ik gewerkt als sociotherapeut met jongvolwassenen met een eetstoornis en kinderen met autisme. Als beginnend kindertherapeut heb ik kinderen binnen een basisschool en jongeren op de voortgezette scholen ondersteund met problemen waar zij tegenaan liepen. Mede door de boven genoemde opleidingen, kan ik als zelfstandig therapeut mijn diensten aanbieden. Als hypnotherapeut kan ik zowel jongeren als volwassenen helpen bij het oplossen van problemen op verschillende vlakken.

 
Visie


Mijn visie op het werken met mensen heeft zijn oorsprong vanuit het besef dat een probleem invloed heeft op verschillende vlakken van het leven, sociaal, psychisch en lichamelijk. Mede daarom kijk ik samen met het kind, de jongere en de ouders en/of eventuele verzorgers, naar alle facetten, die invloed kunnen hebben op het probleem.

 
Opleiding(en)


Opleiding(en)

- NLP Practitioner Afgerond: November 2014 Bussum

- Hypnotherapeut en integrale psychosociale therapeut
Afgerond: September 2014 Bussum

- Sociaalpedagogische hulpverlener
afgerond: Maart 2005 Den Haag

- Kinder en Jeugdtherapeut
afgerond: Juli 2009 Hoofddorp

- Psychiatrische verpleegkundigen
afgerond: Januari 1995 Den Haag

- Ziekenverzorgenden afgerond: januari 1983 Leiden 
Lidmaatschap


Als therapeut ben ik bij de NBVH ingeschreven onder nummer 10122 en bij het RBCZ onder nummer 403074R.