Therapeuten en Begeleiders

Therapeuten en BegeleidersJacqueline Woudenberg


Persoonlijk


Een stukje geschiedenis

Van origine ben ik zelfstandig verpleegkundige. In 2010 besloot ik dat het welletjes was met het werken in loondienst en heb ik JNW Thuiszorg opgericht. In die tijd ontdekte ik ook dat ik over een mooie karaktereigenschap beschik, namelijk hooggevoeligheid. Alleen zag ik toen der tijd niet het mooie er van in, wel de lasten. Ik wist toen al wel dat ik er wat mee wilde gaan doen. De actie bij het woord werd in 2016 gevoegd door een leergang tot HSP begeleider te volgen bij het Eszenzz Centre. Vele deuren gingen letterlijk voor me open zowel prive als zakelijk. De altijd incomplete puzzel was ineens compleet. Onder mijn eigen naam startte ik als gecertificeerd HSP-begeleider. Daarnaast heb ik een opleiding tot ontspanningstherapeute met succes afgerond. In deze opleiding zit holistische massage en stresscounseling. Kort geleden heb ik ‘Bewandel‘ opgericht waar ik al wandelend mensen coach.

 
Visie

‘Bewandel je eigen pad’

Veel mensen zijn zich niet bewust en zijn vaak bezig met heel veel dingen om hun heen. Ze bewandelen vaak de paden die niet van hun zijn en die ook niet bij hun passen. Dat is zonde en leidt tot ernstige of minder ernstige klachten of terugkerende lasten. Ieder mens is uniek en mooi zoals hij is, waarom mag je dan niet jezelf zijn? Soms zijn mensen zo verdwaald dat ze eigenlijk totaal niet weten wie ze daadwerkelijk zijn en wat bij hun past. Als je bewust bent van je pure ik blijf je op het voor jouw goede pad. Het pad vrij van klachten en terugkerende lasten. Dat is wat ik bedoel met mijn visie ‘bewandel je eigen pad’.

 
Opleiding(en)

Mijn opleidingen bestaan uit de leergang tot hsp begeleider en een opleiding tot ontspanningstherapeut (stress counseling en holistische massage).

 
Lidmaatschap

Aangesloten als natuurgericht vakspecialist bij beroepsvereniging BATC. Om aan de wkkgz te voldoen ben ik lid van Klachtenportaal Zorg.