Boeddha Centre webwinkel


Boeddha beelden te koop in onze webwinkel 'Boeddha Centre'! 

Deze online winkel is ontstaan uit- en in het EszenzZ Centre te Amsterdam.  Ons HSP centrum combineert in therapie-aanbod verschillende disciplines.

Zowel oosterse- als westerse zienswijzen komen bij ons samen en dat blijkt voor iedereen telkens opnieuw een effectieve en fijne ontmoeting te zijn.

Zo is de inrichting van ons interieur passend warm en huiselijk, met daarin oosterse- en westerse tinten en artikelen.
Veel hooggevoelige bezoekers waarderen deze samenkomst zeer en van daaruit ontstond meer en meer de vraag naar onze oosterse artikelen die in het centrum geintegreerd zijn.
Van exclusief bemachtigde beelden tot kleinere exemplaren, klankschalen en originele cadeau-artikelen. Zo is inmiddels ons centrum voor een deel de 'showroom' van de webwinkel geworden.

Het Boeddha Centre ontstond op 13 juli 2015 en we zijn altijd gepassioneerd op zoek naar mooie exclusieve producten. Inmiddels hebben we vele exclusieve Boeddha beelden, Shiva beelden, Tara beelden, Ganesha beelden, Kwan Yin beelden en leuke oosterse artikelen te koop.

De webwinkel Boeddha Centre wordt hieronder weergegeven, maar is ook rechtstreeks te bezoeken via www.boeddhacentre.nl. Natuurlijk vind je op de genoemde website ook inhoudelijke algemene informatie over de beelden en de belangrijkste betekenissen.

We vinden het belangrijk dat je weet en voelt wat je koopt. Vrijwel ieder bronzen beeld is een uniek product en daarom veelal niet meer bij te bestellen. De meeste artikelen zijn op voorraad en verdienen een bijzondere plek in huis.

Bestellen gaat eenvoudig, snel en veilig.

We hopen dat je net als wij, veel plezier van je aankoop mag beleven.

Alvast hartelijk dank voor je bezoek!

Instituut EszenzZ Amsterdam

Boeddha Centre

Parlevinker 7 

1034 PX Amsterdam 

KvK 34192058 

06-48175674 (nieuw algemeen nummer volgt eind oktober)